Сексапільній фанатці футболу не вдалося взяти в полон Кличка – націлилась зводити з розуму Європу

Віра Бойчук20 квітня, 22:20
Сексапільній фанатці футболу не вдалося взяти в полон Кличка – націлилась зводити з розуму Європу

Івана Кньолл - Інстаграм

00 хв

Найсексуальніша вболівальниця збірної Хорватії з футболу Івана Кньолл завірусилася в соцмережі, публікуючи відвертий контент.

Джерело: Інстаграм

Ефектна модель стала сенсацією під час чемпіонату світу-2022 в Катарі, одягаючи відверті вбрання, які розбурхали уяву вболівальників. На її сторінку в Інстаграм підписано понад 3 мільйони передплатників.

Найсексуальніша футболістка світу показала все в ліфті – фотодоказ

Раніше хорватка не так сексуально демонструвала свою фігуру, то зараз у брюнетки відвертого контенту хоч греблю гати. Цього разу Кньолл зафіксувала всю епатажність на камеру. Молодиця примостила свою дупцю в крихітному купальнику на фоні естетичного пейзажу.

"Час нового шляху, нових пригод, нових місць, нової музики, нової любові, нових друзів, нової їжі. Європа скоро побачимося", – загадково написала вона.

Раніше в одному інтерв'ю Івана Кньолл зізналася в симпатії легенді світового боксу Володимиру Кличку.

Реклама

"Знаєте, хто в мене номер один? Є один хлопець, який для мене є найкращим з найкращих. Я закохана у цю знаменитість. Володимир Кличко – мій ідеал", – заявила колишня міс Хорватія в інтерв'ю.

До речі, хорватський талісман Івана Кньолл має власний інтернет-магазин одягу під назвою Knolldoll. Він спеціалізується здебільшого на купальниках, боді та сукнях із хорватською символікою.

Гарячі новини Новини