"Мам, давай літай": син Яремчука придумав розваги на швабрі – це варто бачити

Віра Бойчук20 квітня, 19:40
"Мам, давай літай": син Яремчука придумав розваги на швабрі – це варто бачити

Христина Яремчук - Інстаграм

00 хв

Дружина лідера національної збірної України з футболу, який на правах оренди виступає за іспанський клуб Валенсія Христина Яремчук поділилася з шанувальниками, як проводить вихідні зі сином.

Джерело: Інстаграм

Христина Яремчук опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм нове кумедне відео. Вона вміє підняти настрій своїм шанувальникам в соцмережі, де зібрала понад 20 тисяч людей.

Блиснула п'ятою точкою: Морозюк в шаленій позі показала, як пітніє в залі

Улюблениця українського футболіста мило проводить час зі своїм сином Микитом. Красуня поки відпочивала зняла відео, на якому хлопчик зі шваброю біля басейну робить суботнє прибирання.

Вкінці ролика Микита з насмішкою говорить: "Мам давай літай". Христина не була готова до такого повороту від сина, на що відповіла: "Мама і так в ульоті, куди ще?".

До речі, Христина десять років тому знялася на шоу Мода Народу, яке виходило на телеканалі ТЕТ. Там красуня підбирала модні луки для себе, про що зараз точно не шкодує.

Реклама

Нагадаємо, що Христина на 2 роки старша за українського футболіста Романа Яремчука. У 2017 році пара одружилася, закохані зараз виховують сина Микину.

Гарячі новини Новини