Дружина Третьякова звабливо танцює на камеру – її жіночності позаздрить кожна

Дарія Бутилкіна20 квітня, 20:00
00 хв

Ліза Третьякова – кохана вінгера клубу Дніпро-1 Максима Третьякова заворожила фанів своєю грацією та гнучкістю тіла в stories.

Джерело: Instagram

Ліза Третьякова веде свій блог уже понад п’ять років. На її сторінку підписані майже 200 тисяч людей. Зазвичай дівчина привертає увагу підписників провокативним контентом, що збільшує активність на сторінці.

Також Ліза відкрила інтернет-магазин, де радує жінок стильним вбранням. Зараз Ліза плідно працює та поповнює свій магазин новими образами.

Малий сидить на туалетному троні: дружина півзахисника Шахтаря тішить фанів кумедним контентом

В stories вона виклала спокусливі відео, де демонструє нову колекцію одягу. Третьякова спокусливо та граційно танцює, випромінюючи свою жіночність та витонченість.

Перший образ дівчини складався з топу, що підкреслював її спокусливість, та пікантних джинсів, які можна розстібнути біля сідниць. Це додавало родзинки та сексуальності її виступу, привертаючи увагу шанувальників та прихильників.

Реклама

Другий образ складався з бежевого шкіряного піджака та коротких шкіряних шортиків. Образ доповнили високі підбори, які підкреслили енергію та впевненість дівчини.

Її стильний вигляд привертає увагу та залишає незабутнє враження про її пристрасність та чарівність.

Ця витончена та елегантна постановка підкреслює сучасну жіночність та відвертість, вражаючи аудиторію своєю пристрасністю та чарівністю.

Зазначимо, що Ліза та Максим виховують двох дітей: доньку Сабріну та сина Даніеля.

Третьяков є вихованцем Дніпра. До переходу в Дніпро-1 він виступав за Металіст, Чорноморець та Олександрію. Також Максим пограв за словацький ДАК 1904.

Гарячі новини Новини