Весняна діва: донька Шацьких та пасія Шапаренка чарівно позує зі своїм другом – виглядають мило

Дарія Бутилкіна20 квітня, 18:40
00 хв

Донька легендарного футболіста Динамо Максима Шацьких, опублікувала в stories чарівну світлину, випромінює ніжність та елегантність.

Джерело: Instagram

Зіркова брюнетка часто тішить своїх фанатів ефектними світлинами з різних фотосесій, повз які пройти надзвичайно важко. Загалом у неї понад 15 тисяч підписників в Інстаграм.

Вогняна енергія: Бех-Романчук демонструє наполегливість і міцність – заслуговує оплесків

Нині в сторіз красуня виклала миле фото, на якому вона позує разом зі своїм домашнім улюбленцем, – собакою, на ім'я Спіріт.

Христина вибрала стильний образ, що складається з чорної шкіряної куртки, лонгсліва, кросівок та синіх джинсів, які вдало доповнюють її образ. Родзинкою лука стали окуляри у формі перевернутого ромба, які додали образу екстравагантності та неповторності.

Це фото стало свідченням того, що дочка футбольного гравця проявляє свою індивідуальність у своєму стилі життя та образі. Її здатність гармонійно поєднувати елегантність з ніжністю робить її справжньою іконою стилю.

Реклама

Додамо, Христина офіційно закінчила навчання у КНУ імені Тараса Шевченка, де здобула юридичну освіту. Наразі працює фотографом і у своїх роботах виливає всю пристрасть до мистецтва.

Нагадаємо, молодша донька легенди Динамо часто перебуває в компанії Миколи Шапаренка. Футболіст збірної України нерідко ходив на футбольні матчі з Христиною. Тож можливо, що перший букет чарівних квітів подарував саме він.

Зауважимо, разом вони засвітилися із парою іншого динамівця Дубінчака. Крім цього, півзахисник київського Динамо тепло відгукується на її пости в Інстаграм.


Гарячі новини Новини