Ніякі перешкоди їх не зупинять: кохана Кочергіна разом з сином підтримують татуся під час негоди

Дарія Бутилкіна20 квітня, 13:20
00 хв

Каріна Кочергіна – дружина півзахисника польського Ракува поділилась з шанувальниками фото, де попри погану погоду вболіває з сином за чоловіка.

Джерело: Instagram

Дружина та мати сина Владислава Кочергіна, активно веде свою особисту сторінку в Instagram. Завдяки пікантним фото, де брюнетка показує розкішну фігуру та чарівні світлини родинного затишку, її сторінка налічує понад 100 тисяч фоловерів.

Навіть у спекотному серці боротьби на футбольному полі, залишається місце для тепла родинного обійму. Доказом цього стали зворушливі світлини, які у себе в сторіз виклала Каріна.

Тигриця засвітила свої принади: зірка UFS продовжує тішити фанів пекельними фото в купальнику

Вона з маленьким Тимуром підтримують свого коханого татуся, який знаходиться на полі в нелегкій боротьбі. Навіть дощ, вітер та пізня година не змогли зупинити родинну підтримку. Відданість дружини Кочергіна не тільки додають сили її чоловікові на полі, а є зразковим прикладом для багатьох.

Реклама
undefined

Крім того, ця родинна підтримка виявляється не просто емоційним сплеском, але й способом передачі цінностей та інтересів. Тимур вже змалку вивчає улюблений спорт свого тата, завдяки вихованню й підтримці дружини. Варто зазначити, що хлопчик має неабиякий хист.

undefined

Зазначимо, що Каріна та Владислав разом понад 10 років, але узаконили свої стосунки в червні 2021-го. А вже на наступний рік кохана подарувала спортсмену сина, якого назвали Тимур. Зараз родина проживає у Польщі.

Гарячі новини Новини