Сексуально одержимий Ромаріо вийшов з футбольної пенсії: 58-річна легенда знову на полі

Ольга КотівВчора, 15:00
Сексуально одержимий Ромаріо вийшов з футбольної пенсії: 58-річна легенда знову на полі

Ромаріо повертається на поле - Інстаграм

00 хв

Екс-нападник Барселони та збірної Бразилії Ромаріо вийшов з пенсії у віці 58 років. Легенда оголосив про своє повернення на поле.

Джерело: Daily Star

Ромаріо повісив бутси на цвях у 2009 році в клубі свого дитинства Америка-РЖ, президентом якого зараз є.

"Ніхто у 50 ще не виглядав так гарно": Бекхем привітав дружину з ювілеєм, показавши унікальні фото

Проте нещодавно гравець, за плечами якого 70 матчів у складі збірної Бразилії, оголосив, що знову вдягне бутси після 15-річної перерви. Ромаріо хоче грати разом зі своїм сином Ромаріньйо.

Ікона бразильського футболу не братиме участі в матчах чемпіонату та отримуватиме в клубі "мінімальну зарплату", яку повертатиме у вигляді пожертвувань.

"Я не збираюся брати участь у чемпіонаті, а скоріше зіграю кілька ігор за команду мого серця і здійсню ще одну мрію, граючи разом з моїм сином. Що ви думаєте?" – написав Ромаріо.

Реклама

Варто зазначити, що Ромаріо має аж шістьох дітей від різних коханок. Він розповів, що почувається краще під час виступів завдяки дуже активному сексуальному життю.

"Секс для мене завжди був офігенно крутим. Іноді в день матчу я залишався вдома, подалі від решти команди. Якщо я прокидався збудженим, то займався сексом з дружиною, а потім йшов на гру. На полі я відчував себе спокійніше і легше", – зауважив легендарний футболіст.

Його пристрасть до забитих м'ячів була очевидною і для його партнерів по команді. Болгарський нападник Христо Стоїчков, володар "Золотого м'яча", розповідав: "Ромаріо цікавився лише двома речами: футболом і сексом. Його спосіб життя, постійні приїзди та від'їзди створювали проблеми з дружиною".

Ромаріо розлучився зі своєю першою дружиною Монікою Санторо в 1995 році. Причиною став його вільний спосіб життя.

Не дивно, що йому не знадобилося багато часу, щоб знайти свою другу дружину, Даніель Фаватто, з якою він прожив у шлюбі 5 років, хоча й не був вірним своїм обітницям.

Третьою дружиною легенди стала Ізабель Біттенкорт. Вони розлучилися у 2014 році. Відтоді він мав романтичні стосунки з:

  • Діксі Пратт, яка була на 29 років молодша за нього і була підлітком, коли вони познайомилися,
  • Аною Кароліною Назаріо, студенткою, на 31 рік молодшою,
  • на 25 років молодшою інфлюенсеркою Марсель Сеолін.

Додамо, що Ромаріо входить до 125 найвеличніших футболістів ФІФА 100. Він є одним із нападників, який перевершив позначку у 1000 голів.

Гарячі новини Новини