"Ми не сваримося, бо не знаю мови": найсексуальніша футбольна пара пережила розрив

Ольга КотівВчора, 15:40
"Ми не сваримося, бо не знаю мови": найсексуальніша футбольна пара пережила розрив

Аліша Леманн і Дуглас Луїс - YouTube

00 хв

Дуглас Луїс дав інтерв'ю англійським ЗМІ про стосунки з одноклубницею з Астон Вілли. Його дівчина Аліша Леманн привертає увагу фанатів з цілого світу.

Джерело: Sportskeeda

Люди кажуть про них, що вони пара знаменитостей, але півзахисник збірної Бразилії та Астон Вілли не погоджується: "Ми звичайні. Ходимо вечеряти. Граємо в боулінг. Ходимо в магазини".

Найпопулярніша дружина українського футболіста розкішно святкує – "Барбі" показує, як змінилася

Англійська мова Дугласа Луїса стала набагато кращою завдяки 25-річній футболістці збірної Швейцарії. Перші два роки бразилець не міг нею розмовляти, хоча перебрався в АПЛ.

А потім зустрів її. Саме дівчина змусила футболіста усвідомити, що вивчення мови у країні, де він почав жити і грати, справді йому потрібне.

Ми не можемо сваритися, якщо я не розмовляю цією мовою, чи не так? Якщо у нас є сварка, ми можемо вирішити її миттєво. Раніше мені доводилося використовувати свій телефон, щоб перекладати все з португальської на англійську! – зізнається лідер Астон Вілли.

Реклама

Коли це сталося вперше, він нічого не міг сказати. Дуглас Луїс вирішив, що це потрібно змінити. Адже його кохана розмовляє багатьма мовами: "Думаю, п’ятьма. Німецька, французька, англійська, португальська та шведська. У мене є три – португальська, англійська, іспанська. Це не погано, враховуючи, що я навіть не закінчив школу".

Цікаво, що вони відвідують матчі один одного, але мають суворе правило – вдома про футбол не говорити.

Нагадаємо, після року стосунків бразилець і швейцарка розлучилися у листопаді 2022-го. Все через надто відверті фото Леманн для календаря, які Дуглас Луїс не міг спокійно переварити. Дівчина навіть переїхала жити до одноклубниці. Однак згодом вони помирилися і віднайшли щастя у своїх стосунках.

Гарячі новини Новини