Дані Алвес не приховує нічого після виходу з в'язниці – ЗМІ облетіли кадри з його коханою

Ольга КотівВчора, 11:40
Дані Алвес не приховує нічого після виходу з в'язниці – ЗМІ облетіли кадри з його коханою

Дружина Дані Алвеса - Інстаграм

00 хв

Легенда Барселони уникає тюремного терміну після вироку в справі про зґвалтування. Дані Алвес насолоджується життям на полі.

Джерело: Marca

Дружина Джоана Санс вирішила дати йому другий шанс після всього, що сталося. Іспанські ЗМІ облетіли фото закоханих, які тримаються за руку

Пристрасний роман Яремчука з білявкою – найсолодший поцілунок дня та особливий гість

Дані Алвеса засудили 22 лютого до 4 з половиною років в'язниці за сексуальне насильство в нічному клубі Барселони. Події, в яких його звинувачують, відбувалися наприкінці грудня 2022 року.

Однак через місяць після винесення вироку 41-річного екс-захисника збірної Бразилії випустили під заставу в мільйон євро. Екс-зірка Барси повинен буде повернутися до в'язниці після отримання остаточного вердикту.

До того часу він може насолоджуватися сімейним життям, яке вже тривалий час висіло на волосині. Дружина Алвеса Джоана Санс спочатку стала на бік чоловіка, але згодом вирішила піти від нього і навіть подала документи на розлучення.

Реклама

Бразилець не захотів їх підписувати. Розчарування жінки змусило її видалити всі їхні спільні фотографії з соціальних мереж і відписатися від нього.

Однак нещодавно вона опублікувала фото, на якому вона тримає 41-річного чоловіка за руку. Іспанські ЗМІ вбачають у цьому чіткий сигнал, що вона вирішила дати йому другий шанс.

На підтвердженням додають останні фотографії пари, опубліковані в журналі "Diez Minutos". Пара навіть з'явилася на обкладинці.

Як виявилося, фото було зроблено, коли Алвес і Санс гуляли по Барселоні. Подружня пара вирушила на прогулянку, покупки та обід в багатому районі міста.

У своїх сторіс Санс також опублікувала фото, як Дані Алвес стискає її за руку. Схоже, між ними знову любов.

undefined

Гарячі новини Новини