Нова фотосесія: Савіна не може жити без камер – стильна ведуча і вміла модель

00 хв

Дружина захисника донецького Шахтаря та спортивна журналістка Дарія Савіна вразили підписників новим відео у соціальних мережах.

Джерело: Instagram

Друга половинка футболіста "гірників" і водночас ведуча клубу – справді активна на своїй особистій сторінці в Інстаграм. Вона має близько 500 тисяч підписників в мережі. Поціновувачі з чималим задоволенням стежать за яскравим життям екстравагантної журналістки.

"На чілє, на лайтє": колишня українська тенісистка показала свій крутий скіл – про спорт не забуває

Зіркова білявка ділиться з прихильниками не лише своїм буденним життям, а й розповідає більше про свою професійну діяльність як ведучої та благодійні ініціативи, у яких вона регулярно бере участь. Часом дівчина публікує світлини з рекламних фотосесій, які бувають дуже відвертими.

Цього разу Дар'я виклала репост відео у stories, яке опублікував її фотограф. Ведуча вкотре мала стильну зйомку. На ній чоботи, жакет, шорти та футболка. Кольорова гамма – коричнево-біла.

Реклама

До речі, раніше Савіна зустрічалася з форвардом київського Динамо Владиславом Супрягою. Навесні 2020 року пара розійшлася. Без футболу красуня пробула недовго, закрутивши роман з Бондарем.

Нагадаємо, що футболіст Шахтаря Валерій Бондар одружився з Дарією Савіною в 2021 році.
За словами футболіста, він закохався у Дашу з першого погляду. На святі гуляли колеги Бондаря Андрій Пятов і Тарас Степаненко з дружинами.

Гарячі новини Новини Даша Савіна