Гаряча та скажена дочка легенди Челсі розвела еротику в бікіні – не встояти

Віра Бойчук17 квітня, 17:30
Гаряча та скажена дочка легенди Челсі розвела еротику в бікіні – не встояти

Джейд Лебеф - Інстаграм

00 хв

Джейд Лебеф, приголомшлива дочка екс-гравця Челсі та чемпіона світу та Європи Френка Лебефа, безсоромно показала свої вигини на камеру.

Джерело: Інстаграм

Чарівна брюнетка звела з розуму шанувальників, які підписані на неї в соцмережі Інстаграм. Вона зачарувала гарячим відео, яке не залишає місця для фантазії.

Сексапільна англійка з ідеальними формами показала, як пітніє на сонці – дуже гарячі фото

Цього разу Лебеф балує фанів новим ролик, який зробила у відвертій білизні, яка вдосталь дозволила помилуватися її вигинами. Француженка зухвалим виглядом приголомшила майже 250 тисяч в тій соцмережі. Вона набула популярності, знявшись в одному з люксембурзьких ТВ-шоу.

Шанувальникам сподобався новий комплект білизни Джейд і вони не скупилися на коментарі для моделі: "Ти така сексуальна", "Елегантна", "Розкішне вбрання", "Чарівність зашкалює".

До слова, Лебеф одружена з французьким учасником різних реаліті-шоу Стефаном Родрігесом, у пари є трирічний син.

Реклама

Зазначимо, батько красуні свого часу протягом п'яти років грав за Челсі. Франк Лебеф також виступав за збірну Франції, з якою став чемпіоном світу та Європи. Після відходу з футболу легенда Челсі Лебеф зайнявся акторською майстерністю, знявшись у кількох фільмах і п'єсах.

Гарячі новини Новини