"Моє тіло зроблено тренуваннями": Рижикова показала ідеальну фігуру у купальнику – колеги оцінили

Віра Бойчук17 квітня, 13:20
"Моє тіло зроблено тренуваннями": Рижикова показала ідеальну фігуру у купальнику – колеги оцінили

Анна Рижикова - Інстаграм

00 хв

34-річна українська легкоатлетка Анна Рижикова ставить на вуха передплатників черговою гарячою фотосесією.

Джерело: Інстаграм

Приголомшлива красуня розвела вогонь на публіку, поділившись ефектними кадрами із відпочинку в Португалії, де проводить тренувальний збір. Відповідні фото опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм.

Розкішна і сексуальна Бех-Романчук рекламує читання, показуючи апетитні форми на пляжі

Анна приміряла відвертий чорно-білий купальник, який шикарно підкреслив міцний прес та підтягнуті сідниці. В такому вбранні спортсменка розпростерлася на пляжі, ловлючи гарячі провені сонця на своєму тілі.

"Я не переможець генетичної лотереї, моє тіло зроблено тренуваннями", – бігунка додала підпис під постом.

Відповідні світлини оцінили зіркові колеги, які не скупилися на компліменти. Легкоатлетки Марина Бех-Романчук та Юлія Левченко захопилися жаркою фотосесією та залишили коментар: "Стало гаряче", "Ось так Сафарі". Також українська дзюдоїстка Дарія Білодід висловила своє захоплення від довершених форм: "Яка фігура".

Реклама

Додамо, що легкоатлетка має близько 60 тисяч підписників тільки в Інстаграм. Вона ділиться з прихильниками професійною діяльністю, а також публікує гарячі фотосесії.

Нагадаємо, Рижикова – одна із найзірковіших спортсменок України. Легкоатлетка вигравала бронзу на Олімпіаді-2012 в естафеті 4×400 м, ставала дворазовою чемпіонкою Європейських ігор та багаторазовим призером чемпіонатів Європи.

Гарячі новини Новини