Неохопний бюст: секс-зірка боксерських шоу тішить фанів гарячим контентом – розмір вражає

Дарія Бутилкіна16 квітня, 9:40
Неохопний бюст: секс-зірка боксерських шоу тішить фанів гарячим контентом – розмір вражає

Аполлонія Левеллін - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Аполлонія Левеллін – улюблениця вболівальників боїв та модель з пікантним характером продовжує дивувати підписників провокативними фото.

Джерело: Instagram

Аполлонія Ллевеллін активно веде свій Instagram, який традиційно багатий на контент для дорослих. Загалом увага до дівчини прикута чимала – майже 600 тисяч прихильників. Усе це через екстравагантний образ життя білявки.

Найгарячіша фанатка американського футболу завела в глухий кут ідеальними параметрами тіла

Зараз білявка відпочиває на Ібіці, тож оприлюднила свіже фото в stories. Винятково видно привабливу фігуру дівчини, яка відверто демонструє свої пишні та великі груди через дуже несподіваний ракурс. Пікантність світлини підкреслюється засмаглим тілом дівчини, що додає загадковості та сексуальності образу.

Однією з родзинок цього вигляду є сумка від Louis Vuitton, яка розташована поруч із дівчиною, надаючи її образу елегантності та розкоші.

Реклама
undefined

Тож, варто тільки додати, що цей знімок, безсумнівно, викликає хвилю захоплення та обговорення.

Нагадаємо, що Левеллін має свій акаунт на Only Fans – сайті, де за платну підписку можна отримати доступ до еротичного контенту. Там дівчина користується ляльковим ніком.

Варто додати, пишногруда білявка з дивовижним розміром бюста працює ring-girl, тобто оголошує про початок наступного раунду, виходячи у ринг з відповідною табличкою.Аполлонія Левеллін – улюблениця вболівальників боїв та модель з пікантним характером продовжує вражати підписників провокативними фото.

Гарячі новини Новини