Розкішне життя найсексуальнішої футболістки світу – вона безсоромно показала, на чому їздить

Віра Бойчук15 квітня, 16:40
Розкішне життя найсексуальнішої футболістки світу – вона безсоромно показала, на чому їздить

Аліша Леманн - Інстаграм

00 хв

Швейцарська зірка Аліша Леманн, яку називають найсексуальнішою футболісткою світу, не втомлюється радувати фанів своєю красою.

Джерело: Інстаграм

Зірка Астон Вілли Аліша Леманн кожного разу по-особливому з'являється в соціальних мережах. Вона показує своє життя зі всіх ракурсів від спортивного до гламурного.

"Моя любов": Бех-Романчук показала романтику з коханим у кокетливому фото

Цього разу ефектна білявка опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм порцію нових світлин, на яких хизується елітною машиною. Леманн, щоб повигинатися біля "Геліка" обрала джинсове вбрання, яке влючно підкреслило її спортивну форму тіла.

Зірка Астон Вілли славиться не лише спортивною кар'єрою, а й епатажними світлинами в соцмережі. На сторінку Леманн в Інстаграм підписано цілу армію шанувальників. За гламурним життям сексапільної спортсменки стежать майже 17 мільйонів передплатників.

Зазначимо, що раніше вона зустрічалася з нападницею ПСЖ Рамоною Бахманн. А після розриву з футболісткою зав'язала стосунки з хавбеком чоловічої команди Астон Вілли Дугласом Луїзом.

Реклама

До слова, пара пережила кризу в стосунках, причиною якої стали відверті фотосесії Аліші для власного календаря. Однак наприкінці минулого року вони владнали усі суперечки.

Гарячі новини Новини