Кохана Мартінеса відвідала спортзал, аби підтримати ідеальну фігуру – заслуговує оплесків

Дарія Бутилкіна15 квітня, 17:00
Кохана Мартінеса відвідала спортзал, аби підтримати ідеальну фігуру – заслуговує оплесків

Августина Гандольфо - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Дружина нападника збірної Аргентини Августина Гандольфо кожен день демонструє себе з різних сторін. Мартінесу пощастило з такою красунею.

Джерело: Instagram

Кохана форварда міланського Інтера активно веде свою сторінку в Instagram, за якою спостерігають 1,5 мільйона підписників. Кохана футболіста підтримує свою популярність спокусливими світлинами та активно взаємодіє зі своїми підписниками. Також Августина часто публікує відео, на яких займається спортом.

Дружина Третьякова розквітла в новому образі – елегантність та ніжність у кожній деталі

В stories Августина поділилася фотографією зі спортзалу, де позує у чудовому спортивному топі та легінсах. Вона зазначила, що після невдалого сну та невиразного сніданку вирішила терміново відвідати спортзал, щоб підтримати свою ідеальну фігуру та підняти настрій.

undefined

На фото вона випромінює впевненість та сили, а спортивний образ чудово підкреслює її прекрасні форми. Її постійний догляд за собою та вміння долати важкості зробили її справжньою інспірацією для своїх фанатів.

Реклама

Зазначимо, дружина нападника Аргентини не просто відображає жіночу вроду та сексуальність, а і ніжність та турботу в сімейному житті. Вона часто ділиться моментами родинної ідилії, що тішить багатьох фанів.

Нагадаємо, пара виховує донечку Ніну та синочка Тео. Тим часом її чоловік Лаутаро Мартінес продовжує відзначатися на полі великою кількістю голів у складі Інтера та збірної Аргентини.

Гарячі новини Новини