Зірка UFC знайшла пацюка у своєму барбекю – такого ви ще не бачили

Дарія Бутилкіна15 квітня, 15:00
00 хв

Одна з найкрасивіших бійчинь в історії єдиноборств Пейдж Ванзант знову вразила шанувальників, але не спокусливими світлинами, а відео, яке здивує кожного.

Джерело: Instagram

Ванзант завжди була відома своєю спортивною кар'єрою та активною участю в соціальних мережах. Білявка радує величеньку фан-базу, що налічує 3 мільйони осіб, напівоголеними фото.

Розкішна діва: Магучіх вразила шикарним образом – це варто бачити

Але цього разу дівчина виклала кумедне та водночас імпульсивне відео. На записі можна побачити, як спортсменка наближається до свого барбекю, аби приготувати смачну страву. Проте, коли вона відкрила його, то раптово лякається, помітивши непрошеного гостя - пацюка.

Швидко відійшовши назад, вона виражає своє здивування та несміливо кричить від несподіванки. Пацюк, в свою чергу, миттєво розгубився та здійснив швидку втечу з місця події.

Це коротке відео викликало хвилю сміху та захоплення серед фанатів, які відзначили відвертість та жартівливий підхід зірки до несподіваних ситуацій.

Реклама

А що ви говорите, коли знаходите пацюка в барбекю?, – кумедно запитала Ванзант.

Варто зазначити, що в останньому поєдинку з боксу голими руками, який відбувся 23 липня 2021 року, Ванзант перемогла Рейчел Остович у рамках шоу Bare Knuckle.

Гарячі новини Новини