Чарівна дружина Луніна підкорила мережу новими світлинами – окуляри влучно доповнюють образ

Дарія Бутилкіна15 квітня, 11:40
00 хв

Анастасія Луніна, дружина воротаря Реала та збірної України Андрія Луніна тішить прихильників природною красою.

Джерело: Instagram

Гаряча красуня активна на своїй сторінці в Instagram, і часто влаштовує пікантні фотосесії в бікіні. Луніна пробувала себе у моделінгу, дизайні, а зараз активно веде соціальні мережі.

Своїми постами брюнетка заробила в соцмережі величезну популярність. Нещодавно Анастасії набрала 100 тисяч прихильників в Інстаграм.

Сексапільна екс-дівчина Вербіча продовжує спокушати фанів ідеальними формами – вогняні кадри

Нині мережу підкорило ніжне та виразне фото Анастасії, яке вона виклала у своєму Instagram. На фотографіях дружина футбольного героя усміхнено позує, випромінюючи радість та щастя.

Її щирість та ніжність зачаровують, а сонячні окуляри, які доповнюють її образ, надають ще більше енергії та оптимізму. Ці кадри є свіжим подихом в морі блиску та розкоші, який так часто оточує світ знаменитостей.

Реклама

Також, Анастасія продублювала в сторіз фото родини у повному складі, яке виклав сам Андрій Лунін у себе на сторінці.

Несподівана публікація стала не лише приємним сюрпризом для шанувальників, а й додала дотику щирості та спільноти до життя відомого футболіста та його родини.

Зазначимо, що Луніни стали чоловіком та дружиною у березні 2021 року, а у романтичних відносинах перебувають з 2015 року. Зіркова пара зараз виховує нащадка, який народився в травні 2022 року.

Гарячі новини Новини