Красуня в червоному: зірка боксерських шоу відвідала баскетбольний матч у відвертому вбранні

Дарія Бутилкіна15 квітня, 9:40
 Красуня в червоному: зірка боксерських шоу відвідала баскетбольний матч у відвертому вбранні

Аполлонія Левеллін - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Аполлонія Левеллін – улюблениця вболівальників боїв та модель з пікантним характером продовжує вражати підписників. Нині вона відвідала баскетбольний матч у пікантному вбранні.

Джерело: Instagram

Білявка досить активно оновлює свій Instagram, де вона ділиться різноманітним контентом для дорослих. Попри те, що її публікації час від часу викликають спірні реакції, вона досі залишається активною у цьому середовищі, не отримавши заборони від соціальної мережі.

Велика кількість прихильників, майже 600 тисяч, свідчить про значний інтерес до її облікового запису.

"Бл*ха": засмагла дружина екс-динамівця спалила груди під сонцем Дубаю – відпочинок ціною здоров'я

В останньому дописі своєї сторінки Аполлонія поділилась з підписниками світлинами, на яких помітно, що вона відвідала баскетбольний матч.

На фотографіях можна побачити, що дівчина вибрала, для візиту на гру, червоний корсет, який ледве тримав її пишні груди, та стильні джинси з безліччю розрізів, що підкреслювали її чудові ноги.

Реклама

Фанати не втримались і засипали білявку приємними коментарями:

  • "Червона фея",
  • "Приголомшлива",
  • "Ти виглядаєш неймовірно у червоному вбранні".

Нагадаємо, що Левеллін має свій акаунт на Only Fans – сайті, де за платну підписку можна отримати доступ до еротичного контенту. Там дівчина користується ляльковим ніком.

Варто додати, пишногруда білявка з дивовижним розміром бюста працює ring-girl, тобто оголошує про початок наступного раунду, виходячи у ринг з відповідною табличкою.

Гарячі новини Новини