Фанатка Коноплянки та відома співачка оголилася в свій ювілей – дуже гарячі фото

Віра Бойчук13 квітня, 19:00
00 хв

Українська відома співачка MamaRika влаштувала відверту фотосесію в свій день народження.

Джерело: Інстаграм

Зірка української естради MamaRika вирішила закарбувати свій особливий день та влаштувала відверту фотосесію. Спекотні кадри публікує в Інстаграм, де зібрала понад 500 тисяч користувачів.

Розкута фанатка американського футболу затьмарила ідеальними формами – дуже відверта Барбі

Знаменитість постала перед фотографом топлес. Зірка, стоячи напроти камери демонструє оголені перса, які прикрила рукою. Для свого образу намочила волосся та підмалювала очі,
а її довершена форма тіла пришвидшує пульс в шанувальників.

"35 мазафака…можу собі дозволити!" – додала підпис в коментарях.

Прихильники не змогли пройти повз таку красу та залишили компліментів: "Яке шикарне тіло", "Неймовірні фото", "Пожар", "Яка ти гарна", "Розкішна принцеса".

Додамо, що раніше MamaRika поділилась в інтерв'ю на "Футбол 24", що любить футбол і є фанаткою Коноплянки.

Реклама

"Треба дитину йти вкладати, а ми всім серцем за нашу збірну вболіваємо", – розповіла співачка в інтерв'ю.

Нагадаємо, що співачка під час виступу в Дубаї провела благодійний аукціон, аби зібрати кошти для ЗСУ. Головним лотом став прапор із підписами наших бійців, які зараз перебувають в одній із найгарячіших точок на сході країни.

Олександр Зінченко, Андрій Ярмоленко та Роман Яремчук разом викупили прапор за неймовірно велику суму – 2,3 мільйона гривень.

Зазначимо, що днями MamaRika зізналася, що зі своїм чоловіком Сергієм Середою зараз перебуває на межі розриву. Вона навіть випустила пісню про складний період в їхніх стосунках. Красуня розповіла, що криза почалася з того, що обоє "зійшли з дистанції" через сильну втому.

Гарячі новини Новини