Багатий стіл: любка Маліновського показала свої кулінарні таланти – Руслану пощастило

Багатий стіл: любка Маліновського показала свої кулінарні таланти – Руслану пощастило

Руслан Маліновський з дружиною - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Кохана півзахисника збірної України Руслана Маліновського опублікувала нову світлину у соціальній мережі.

Джерело: Instagram

Роксана активно веде свій блог в Інстаграм. Жінка має яскраве та стильне життя за кордоном, тому часто ділиться відповідними кадрами у мережі. За її сторінкою наразі слідкують понад 34 тисячі підписників.

Дехто бачить солодкі сни біля пасії Миколенка – схоже, що Віталій не проти

Красуня на своєму акаунті переважно ділиться результатами своєї професійної діяльності, адже вона дизайнерка та власниця бренду одягу. Часом на її сторінці також з'являються кадри з футболістом, сином та просто фото, які демонструюсть буденність спортивної родини.

Цього разу вона виклала новий кадр у stories, на якому показала багатий на різні страви стіл. Чимало смаколиків Роксана приготувала для найрідніших – дочки та Руслана.

Реклама
undefined

Футболіст і Роксана одружилися у далекому 2016 році. Вісім років тому закохані зіграли розкішне весілля у старовинній Празі. У 2019 році Роксана народила українському футболістові доньку Олівію.

Нагадаємо, що Руслан Маліновський травмувався в останньому матчі 30-го туру італійської Серії А проти Фрозіноне (1:1). Він пошкодив біцепс лівого стегна, через що він не зможе виходити на футбольне поле щонайменше протягом одного місяця.

Гарячі новини Новини