Помер зірка футболу, якого звинувачували у вбивстві дружини та її бойфренда

Ольга Котів12 квітня, 15:40
Помер зірка футболу, якого звинувачували у вбивстві дружини та її бойфренда

Про смерть футболіста повідомила його родина - Скриншот Twitter

00 хв

У віці 76 років помер колишній легендарний гравець в американський футбол О. Джей Сімпсон. Він тривалий час хворів на рак.

Джерело: O.J. Simpson

Про смерть О. Джей Сімпсона повідомила його родина в соцмережах. Він був членом Зали слави НФЛ.

Дружина Усика відреагувала на удар росіян по Трипільській ТЕС: "Просто знищують найкращу країну"

Спортсмен відіграв 11 сезонів переважно у складі Баффало Біллс. Він є першим гравцем Національної футбольної ліги, який пробіг із м’ячем понад 2000 виносних ярдів за сезон.

Після завершення спортивної кар'єри, О. Джей Сімпсон працював коментатором, знімався в рекламі та фільмах. Зокрема, він зіграв роль детектива Нортберга в знаменитій трилогії "Голий пістолет".

Також справі Сімпсона присвячений перший сезон телесеріалу "Американська історія злочинів". Роль футболіста виконав К'юба Гудінг-молодший. Окрім цього, Сімпсону присвятили документальний фільм "О. Джей: Зроблено в Америці".

Реклама

Варто зауважити, що у 1994 році в Каліфорнії відбувся судовий процес у справі Сімпсона. Його звинувачували у вбивстві колишньої дружини Ніколь Браун Сімпсон та її бойфренда Рональда Голдмана.

Сімпсона виправдали, але зобов’язали виплатити родині загиблого 33,5 мільйона доларів. У 2008 році екс-зірку НФЛ посадили до в’язниці на 33 роки. Він пограбував торговця спортивними трофеями, який мав кубки, що раніше належали Сімпсону. У 2017 році завершився мінімальний термін, після якого спортсмен отримав дострокове звільнення.

Гарячі новини Новини