Зваблива зірка футболу осідлала білого принца – біля неї неможливо встояти

Віра Бойчук11 квітня, 23:40
Зваблива зірка футболу осідлала білого принца – біля неї неможливо встояти

Аліша Леманн - Інстаграм

00 хв

Найсексуальніша футболістка світу Аліша Леманн змусила своїх шанувальників відірватися, і її назвали "прекрасна" після того, як вона показала нове фото.

Джерело: Інстаграм

Спекотна зірка Астон Вілли опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм яскраву світлину з новим другом. Білявка стріляє посмішкою, щоб шанувальники збожеволіли від нової фотосесії.

Найсексуальніша біатлоністка світу показала свою грацію – вогняні кадри

Леманн залізла на білого коня, щоб зробити ефектну світлину в стрічку. Знаменитість не може стримати своїх емоцій від своєрідної фотосесії.

Швейцарська суперзірка футболу зібрала цілу армію шанувальників. За гламурним життям сексапільної спортсменки стежать понад 16 мільйонів користувачів в Інстаграм.

Незважаючи на величезний успіх, зірок з неба Леманн не вистачає. Дівчина завжди згадує, як росла у швейцарському селі: "Ми цілими днями грали у вуличний футбол. Саме це зробило мене такою скромною".

Реклама

Нагадаємо, що Леманн зустрічається з хавбеком чоловічої команди Астон Вілли Дугласом Луїзом. Також, що цікаво, в особистому житті дівчини були одностатеві стосунки. Леманн тривалий час зустрічалася зі своєю партнеркою по збірній Швейцарії – Рамоною Бахманн.

Гарячі новини Новини