Насолоджуються одне одним: Роналду з коханою розкішно відпочивають наодинці – можна позаздрити

Дарія Бутилкіна11 квітня, 18:40
00 хв

Джорджина Родрігес, дружина зіркового футболіста Кріштіану Роналду показала світові, як вони з коханим проводять час наодинці.

Джерело: Instagram

Кохана зіркового португальця доволі активна у своєму Instagram. Вона може тішитися, адже має велику армію підписників, що налічує 58 мільйонів фоловерів. Джорджина активно веде свій Instagram, у якому власне активно ділиться усім, що відбувається в її житті, а також родині відомого спортсмена загалом.

Нині вона поділилась низкою фото в Instagram за останні два дні її. Родрігес розкрила безкрайні розкоші свого романтичного відпочинку з легендарним футболістом у вільний час.

Кофтинка не витримує: неохопний бюст зірки боксерських шоу знову зводить з розуму – гаряче

Родрігес викликала, відтепер уже, звичайний фурор серед своїх фанів. Починаючи зі спокусливих посмішок на березі моря у відвертому купальнику з вишуканим дизайном та Роналду, що смакує різні делікатеси. Але це лише початок – наступним етапом її відвертого відпочинку стало позування в спа салоні, красуня граційно розляглась та спокусливо позує.

Реклама

Проте, що робить її відпочинок ще більш дивовижним, це її бездоганний смак до деталей – кожне фото, кожен кадр, кожна поза містять елементи розкішності. Ідеально зіграна композиція з дорогою та розкішною сумкою від Hermes Birkin створює атмосферу бездоганного стилю та елегантності.

До слова, Роналду та іспанська модель, з якою він познайомився в магазині Gucci, виховують двох спільних дітей – Беллу Есмеральду та Алану Мартіну. Варто зазначити, що під час пологів двійні, коли народжувалась Белла, пара втратила хлопчика.

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес перебувають у відносинах з 2016 року. При цьому, пара досі не одружена.

Також у португальського футболіста є нащадки від попередніх союзів та сурогатної матері – сини Кріштіану-молодший, Матео та донька Єва. Всі п'ятеро дітей люблять Родрігес, як рідну матусю.

Джорджина Родрігес Гарячі новини Кріштіану Роналду Новини