Гаряча Морозюк зазіхає на титул найсексуальнішої білявки – фани божеволіють

Віра Бойчук11 квітня, 17:00
Гаряча Морозюк зазіхає на титул найсексуальнішої білявки – фани божеволіють

Ірина Морозюк - Інстаграм

00 хв

Колишня дружина екс-гравця Динамо Ірина Морозюк виставила на показ пишне декольте. Вона є поціновувачем провокативного контенту, який зібрав понад 20 тисяч передплатників тільки в Інстаграм.

Джерело: Інстаграм

Блондинка повстала перед джеркалом і не залишила своїх фанів без пікантних фото. Відповідні світлини вона розмістила на своїй сторінці в Інстаграм.

Сексуальна пасія партнера Миколенка блиснула своїми формами на обкладинці відомого журналу

Ірина Морозюк зробила епатажні фото, на яких вона в міні-спідниці та топі, який демонструє розкішний бюст. В такому відвертому образі краля засвітила свої тату на тілі, вона вважає, що це супер-сексі.

До речі, Морозюк робила тричі монопластику та двічі септоринопластика. В підлітковому віці у неї був комплекс через маленький бюст, але він зник після того, як вона збільшила груди. Ірина зазначає, що це естетично привабливо та сексуально.

Нагадаємо, колишній гравець київського Динамо Микола Морозюк та Ірина мають двох спільних дітей – сина Іллю, та доньку Марію.

Реклама

Звабниця зараз вільна, але вона не залишається без уваги чоловіків. Вони часто балують красуню дорогоцінними діамантами та квітами.

Гарячі новини Новини