Фотосесія зі сміхом: веселі моменти з дружиною та сином Циганкова – бабуся робить кадри

Дарія Бутилкіна11 квітня, 16:40
Фотосесія зі сміхом: веселі моменти з дружиною та сином Циганкова – бабуся робить кадри

Родина Віктора Циганкова - Інстаграм дружини футболіста

00 хв

Улюблениця українського футболіста та гравця іспанського клубу Жирона Віктора Циганкова заворожила мережу щирими світлинами.

Джерело: Instagram

Обраниця 26-річного спортсмена є чарівною красунею. Віктору неабияк пощастило з дружиною.

Іноді Романа ділиться зі своїми прихильниками в Інстаграм сімейними фото. Цього ж разу кохана Циганкова поширила у stories кадри з прогулянки, берегом моря, разом з маленькою копією Віктора.

Красуня дня: дружина Чоботенка паморочить шанувальників новим контентом – ніжна та неповторна

За її словами, кадри були зняті бабусею, і жартома висловилась, що та бачить картину трохи інакше. Проте, не дивлячись на це, на фотографіях простежується весела атмосфера та неповторна мить насолоди морським повітрям.

undefined

Варто відзначити, що від унікальних ракурсів до щирості та чарівної атмосфери відпочинку - ці кадри вражають своєю простотою та чарівністю.

Реклама
undefined

Зараз родина проживає в Іспанії, тому дівчина часто викладає естетичні фото та відео місцевості, де вони знаходяться.

Нагадаємо, що Віктор Циганков одружився з Романою у 2022 році, а пропозицію руки та серця зробив на Мальдівах. Зіркова пара виховує чудового синочка на ім'я Леон, який народився у березні 2023-го.

Зазначимо, що гравець збірної України першу половину сезону 2022-2023 провів у складі київського Динамо, але згодом у рамках зимового трансферного вікна вінгер перейшов до складу футбольного клубу Жирона. Зараз він показує непогані результати, а його одноклубником є Артем Довбик.

Гарячі новини Новини