Витонченість та сміливість: дружина захисника Ювентуса відкриває нові грані свого стилю

Дарія Бутилкіна11 квітня, 14:40
Витонченість та сміливість:  дружина захисника Ювентуса відкриває нові грані свого стилю

Мікела Персіко - Instagram

00 хв

Мікела Персіко, італійська модель, телеведуча та кохана футболіста Даніеле Ругані, вразила шанувальників елегантними світлинами, де готується до робочого процесу.

Джерело: Instagram

Красуня активно веде свою сторінку в Instagram, де зібрала 2 мільйони підписників. У вільний від роботи час Мікела любить готувати. Своїми кулінарними успіхами дівчина ділиться у соціальних мережах.

Від сексуальної діви до люблячої матусі – Лаутаро Мартінес може пишатись своєю дружиною

На останніх знімках, що розгортаються перед підписниками, вона зображена у вишуканій сукні, готуючись до робочого дня. Однак, те, що зробило ці фото неповторними - це напівпрозорі підбори, які вона обрала для доповнення свого образу.

Ці елементи викликають захоплення серед шанувальників, додаючи нотки сміливості та чарівності до її вигляду.

Дебют Мікели, як ведучої, відбувся у програмі Match of the Day, де вона разом із запрошеними гостями обговорювала останні новини зі світу футболу. Білявка співпрацювала із найбільшими телеканалами Італії та продовжує працювати у сфері журналістики.

Реклама

Також, красуня регулярно займається у тренажерному залі, щоб підтримувати тіло в ідеальній формі. В stiries білявка виклала відео, де зосереджено та наполегливо тренується.

Додамо, що Мікела та Даніеле Ругані познайомилися у 2016 році завдяки спільному хобі. Пара вперше зустрілася на тенісному матчі в Італії. Це було кохання з першого погляду. Після кількох років знайомства Ругані зробив коханій пропозицію.

У березні 2020 року стало відомо, що Мікела вагітна. Вже згодом дівчина народила футболістові сина на ім'я Томаззо.

Гарячі новини Новини