Дивовижна пасія екс-зірки Барси наробила галасу в мережі напівоголеним тілом

Віра Бойчук10 квітня, 20:00
Дивовижна пасія екс-зірки Барси наробила галасу в мережі напівоголеним тілом

Джессіка Гойкоечеа - Інстаграм

00 хв

Дівчина захисника Трабзонспора та збірної Іспанії Марка Бартри, який також відомий своїми виступами за Барселону, Джессіка Гойкоечеа приваблює шанувальників ідеальним тілом.

Джерело: Інстаграм

Гаряча іспанська модель заводить в глухих кут своїх фоловерів, які не можуть стриматися від провокаційного контенту. Вона стала найяскравішою зіркою в соціальних мережах, яка зібрала майже два мільйона передплатників.

Дружина Яремчука наступає на стопи чоловікові – вона щось надумала

Цього разу Джессіка опублікувала провокативний контент із сонячного Балі. Звабниця зробила добірку нових світлин, які отримали зливу компліментів, а також лайків.

Гойкоечеа повстала перед камерою в червоному купальнику, який ледь прикрив інтимні місця. Вона вирішила, що приховувати своє бездоганне тіло – не найкраща ідея.

"Як гарно", "Вогонь", "Ти моя мрія", "Божественна краса", "Ефектно", "Ти ідеальна", – додали фани компліментів під публікацією.

Зазначимо, що зараз неймовірна Джессіка співпрацює з всесвітньо відомими брендами, зокрема, з Dolce&Gabbana та Dior. Також вона займається акторською діяльністю і володіє власним брендом одягу Goi.

Реклама

Гарячі новини Новини