Пишногруда красуня влаштувала переполох на матчі НБА: чоловіки на трибунах затамували подих

Ольга Котів9 квітня, 19:40
Пишногруда красуня влаштувала переполох на матчі НБА: чоловіки на трибунах затамували подих

Дівчина зачарувала усіх чоловіків на матчі - Stallion Access

00 хв

У ніч на неділю баскетболісти Лос-Анджелес Лейкерс програли Міннесоті Тімбервулвз із рахунком 117:127. Однак усі обговорювали не гру, а про дівчину з пишним декольте, яка викликала справжній фурор, коли з'явилася в залі.

Джерело: Sport Sport

Чоловіки на трибунах затамували подих, коли її побачили. Красуня з пишним декольте просто зачаровувала, коли йшла до свого місця.

Поки мама відволіклася: нападник Шахтаря так показував себе батьком, що аж забув зачинити авто

Вона сиділа у першому ряді. Багато хто спочатку навіть не здогадувалися, хто вона така. Коли красуня підійшла до свого місця біля паркету, навколо неї з'явилися багато фотографів, тож стало очевидно, що вона – відома людина.

Мовиться про надзвичайно популярну в Сполучених Штатах Америки реперку ​​Megan Thee Stallion. Вона з'явилася на музичній сцені кілька років тому і вже встигла порадувати критиків кількома хітами.

Меган вирішила прийти на матч Лейкерс – Тімбервулвз у доволі зухвалому образі. У перерві матчу багато вболівальників скористалися можливістю підійти до неї, щоб сфотографуватися.

Реклама

Варто зауважити, що Меган народилася в Сан-Антоніо в 1995 році, а на музичній сцені з'явилася у 2016 році. У попередні роки вона отримала аж 6 премій "Греммі".

Гарячі новини Новини