"Вони не могли в це повірити": у стендапі висміяли нападника Ювентуса

00 хв

Аркадіуш Мілік отримав червону картку в суботньому матчі між туринським Ювентусом і Емполі. "Подвиг" не пройшов повз коміка Міхала Лея, який відверто резюмував виступ хлопця того дня.

Джерело: O2

Аркадіуш Мілік, напевно, хотів би стерти з пам’яті ту суботню гру проти Емполі. На 16-й хвилині поляк помилився на прийомі і, щоб врятувати ситуацію, пішов у підкат. Витягнувши ногу високо над полем, він вдарив Альберто Черрі, який упав на землю з криком через біль.

Недоліки реконструйованої арени Мальорки: довгі черги на вході та стрибки вболівальників з трибуни на трибуну

Спочатку Мілік побачив жовту картку. Проте через деякий час рефері отримав сигнал від системи VAR і підбіг до монітора, щоб ще раз проаналізувати всю ситуацію. Зрештою він змінив своє рішення, показавши форварду вже червону картку. Тож Мілік був змушений покинути поле на 19-й хвилині матчу.

Реклама

Безвідповідальне ставлення 29-річного футболіста поставило Ювентус перед величезним викликом. У підсумку вони зіграли внічию з Емполі (1:1), через що втратили два вкрай важливі в контексті боротьби за чемпіонство Італії очки. Сам Мілік після матчу вибачився перед одноклубниками у своїй сторінці в Instagram.

"Вибачте, я не хотів поставити своїх одноклубників у труднощі, це не було моїм наміром... Прошу вибачення ще раз. Вперед, Юве!"

Цей його виступ отримав широкий резонанс у країні, а ставлення нападника викликало багато коментарів не лише серед представників спортивної спільноти. Зокрема, його висміяв стендап комік Міхала Лея, який опублікував глузливий запис про нього у своєму Facebook.

"Мілік отримав жовту картку після різкого удару по нозі гравця, але після втручання VAR отримав пряму червону картку. Їм довелося перевірити це за допомогою VAR, тому що вони не могли повірити, що Мілік забив" – саркастично прокоментував комік.

Нагадаємо, що під час Євро-2016 польський форвард втратив кілька чудових моментів забити гол. У результаті він став об’єктом багатьох мемів, які жартома припускали, що у нього проблеми з забиванням голів, окрім тих, що були забиті суперником.

Що новенького Новини