Син Селезньова радикально змінився, ставши дорослим – обрав інший вид спорту та пішов проти батька

Ольга Котів9 квітня, 16:40
Син Селезньова радикально змінився, ставши дорослим – обрав інший вид спорту та пішов проти батька

Євген Селезньов і син Руслан - Інстаграм легенди

00 хв

Легенда збірної України мав непрості стосунки зі своїм первістком. В Інстаграмі колишній форвард показав, як тепер виглядає син Євгена Селезньова.

Екс-нападник Дніпра і донецького Шахтаря кілька років тому розповідав, що його син – підліток з таким же норовливим впертим характером, як і в батька. Ба, навіть гіршим.

Мудрик запалив мережу вогняним контентом – допоміг спалити техніку, яка обстрілювала рідну землю

Руслан Селезньов дитиною запам'ятався кучерявим хлопчиком з деякою зайвою вагою. Він в усьому прагнув відрізнятися від зіркового тата. Можливо, саме тому й обрав хокей.

Якось Руслана запитали в компанії гравців Шахтаря, хто його улюблений футболіст. "Андрій Ярмоленко з київського Динамо", – син Селезньова відповів не зовсім так, як мав би, добряче здивувавши присутніх.

Страшна людина. Як я його виховую? Мені це дуже важко дається. Він все робить проти мене. Постійно. Я – футбол, він – хокей. Хоча я і в хокей граю. Я не люблю восьмий номер, а він навмисне бере 8. Не дай бог, я з ним в Інстаграм фотку викладу. Він каже: "Я не хочу, щоб знали, що я син Селезньова. Щоб зі мною через це спілкувалися". Але ім’я спочатку треба заробити, а чому соромитися?
– не розумів Селезньов-старший.

Реклама

Зараз його син виглядає зовсім інакше. Він займається хокеєм на професіональному рівні в Австрії, підстригся та набрав непогану фізичну форму.

Євген Селезньов поділився у сторіс фото Руслана та ще одного малого. Батько пишається і дуже любить своїх дітей.

undefined

Гарячі новини Новини