Неймовірна улюблениця чемпіона світу з футболу дурманить завидною фігурою

Віра Бойчук8 квітня, 22:40
Неймовірна улюблениця чемпіона світу з футболу дурманить завидною фігурою

Каро Кальвані - Інстаграм

00 хв

Сексапільна кохана аргентинського футболіста та захисника французького Ліона Ніколаса Тальяфіко славиться відмінною фігурою, яку підтримує в спортзалі.

Джерело: Інстаграм

Приголомшлива блондинка опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм палку світлину, яка спровокувала шанувальників на лайки, а також компліменти.

Степаненко не може знайти речі, коли дружина приймає душ – показала все

Каро тільки показала оголену спину в топі та спортивних штанах, і таким образом розвела вогонь навколо себе. Її довершена фігура – це результат щоденних тренувань в спортзалі. Також Кальвані допомагає порадами іншим дівчатам в питаннях фітнесу і здорового способу життя.

Додамо, що Каро є особливо популярною на особистій сторінці в Інстаграм, де зібрала майже 900 тисяч палких шанувальників, які спокусилися на відвертий контент.

Нагадаємо, що Кальвані познайомилась з футболістом у 2014 році через особисті повідомлення у Facebook.

Реклама

Аргентинський гравець Ніколас Тальяфіко одружився з Каро в 2021 році. Футболіст Ліона разом зі своєю дружиною Карою Кальвані підняли копію трофея чемпіонату світу під час святкування весілля у Буенос-Айресі. А на задньому плані грав знаменитий хіт Queen "We are the Champions".

Гарячі новини Новини