Син Роналдінью настільки вразив Барселону, що його відразу ж вигнали – швидко знайшли нову професію

Ольга КотівВчора, 14:20
Син Роналдінью настільки вразив Барселону, що його відразу ж вигнали – швидко знайшли нову професію

Жоау Мендеш вже рік перебуває у Барселоні - Інстаграм

00 хв

Син легендарного бразильського футболіста та ікони Барселони Роналдінью, 19-річний Жоау Мендеш, прибув до Барселони в березні 2023 року. Нещодавно він зазнав нечуваного приниження з боку клубу.

Джерело: Sport Sport

Він підписав контракт завдяки гучному імені свого батька. Роналдінью вважався одним з найкращих футболістів у світі під час свого перебування в Барсі.

Зірка Манчестер Юнайтед під час матчу намастив рукавички вазеліном: на це є вагома причина

Попри це, його 19-річний син не є навіть тінню того футболіста, яким був Роналдінью. Він проводить скромні ігри в юніорській формі каталонського гранда і часто буває поза командою.

А те, що з ним зробили сьогодні, – справжнє приниження. Тренер не включив Жоау в команду, яка гратиме, тому перед хлопцем поставили абсолютно неймовірне завдання.

"Син Роналдінью Жоау Мендеш не включений в команду на сьогоднішній матч команди U-19. Тренери перетворили його на оператора. Йому довелося знімати гру, щоб потім її розібрати", – пише видання Sport.

Реклама

Безумовно, такий крок є досить принизливим для молодого футболіста. "Хлопець такий поганий, що з нього зробили оператора", – зазначили в одному з коментарів.

undefined

Жоау Мендеш не вразив тренерів Барселони на пробних сесіях, але все-таки отримав контракт. Проте великої кар'єри від нього не чекають. Це середньостатистичний футболіст, який змінив уже величезну кількість клубів, хоча йому лише 19 років.

Своєю чергою, його батько провів за Барсу 207 ігор і забив 94 голи. Роналдінью виграв усе, що міг, і двічі був визнаний найкращим гравцем світу. Очевидно, що Жоау навряд чи досягне таких висот.

Гарячі новини Новини