Чемпіон світу розкрив дієвий рецепт успішних стосунків – футболіст кохається з нею вже 13 років

Ольга КотівВчора, 12:20
Чемпіон світу розкрив дієвий рецепт успішних стосунків – футболіст кохається з нею вже 13 років

Пара вже 13 років разом - Інстаграм

00 хв

Лукас Подольскі виїхав з Польщі ще дитиною, але має велику слабкість до батьківщини. Коли він дізнався, що Моніка – полька, закохався у неї ще більше.

Джерело: О2

Цього року пара святкуватиме 13-ту річницю шлюбу. Навіть попри те, що серед найбільших зірок футболу гучні розлучення і розставання – це звичайна справа.

Зіркова українська тенісистка показала свої найцінніші моменти: "Яка гарна леді"

Рідко коли відомий футболіст перебуває у стосунках з однією жінкою протягом більшої частини свого життя. І Лукас Подольскі став винятком, коли закохався в дівчину в юному віці і досі перебуває поруч із нею.

Дружина колишнього чемпіона світу – Моніка Пухальскі, полячка, яка народилася в Легниці, а згодом переїхала до Німеччини. Саме за кордоном вона познайомилася з Лукасом, а оскільки спортсмен мав слабкість до Польщі, його майбутня партнерка мала велику перевагу вже на старті.

Реклама

Моніка і Лукас зустрічалися з 2004 року. Одружилися вони набагато пізніше, лише у 2011 році. Спочатку було цивільне весілля в Німеччині, а через два місяці – церковне в Польщі.

Нещодавно Подольскі дав інтерв'ю Bild, у якому розповів про свої стосунки. Футболіста запитали, в чому секрет його успішного шлюбу.

"Потрібно давати один одному свободу, вільний час. У нашому випадку це якраз спрацювало, і кохання досі триває", – відповів колишній представник Німеччини.

Подружжя Подольскі виховує трьох дітей – 15-річного Луїса, 7-річну Майю та Еллу, яка народилася всього рік тому. Лукас зізнався, що щасливий мати таку велику сім'ю, хоч це інколи й втомлює та забирає багато вільного часу.

Гарячі новини Новини