Спільні тренування: кохана Роналду вчить дітей витримці та дисципліні – копія тата

Дарія Бутилкіна7 квітня, 18:20
Спільні тренування: кохана Роналду вчить дітей витримці та дисципліні – копія тата

Джорджина Родрігес - Instagram

00 хв

Джорджина Родрігес, дружина зіркового футболіста Кріштіану Роналду, показала світові, що активний спосіб життя важливий для всієї їхньої родини.

Джерело: Instagram

Кохана зіркового португальця доволі активна у своєму Instagram. Вона може тішитися, адже має велику армію підписників, що налічує 58 мільйонів фоловерів.

Колишня дівчина екс-зірки Динамо продовжує отримувати подарунки від незнайомця – інтрига зростає

На нещодавньому відео, опублікованому в stories, можна побачити, що Джорджина вчить своїх дітей дисципліні та витримці змалку. Її з Роналду діти, виконують різноманітні вправи в спортзалі.

У відео можна побачити, як малеча витривало та енергійно виконує різні фізичні вправи, під керівництвом Родрігес. Вправи охоплюють широкий спектр фізичних активностей, від занять з гантелями до гнучкості та координації.

Як тато, – написала Родрігес та відмитила Роналду.

Це відео стало не лише демонстрацією сімейного спортивного досвіду, але й нагадуванням про важливість активності та здорового способу життя для всієї родини.

Реклама

До слова, Роналду та іспанська модель, з якою він познайомився в магазині Gucci, виховують двох спільних дітей – Беллу Есмеральду та Алану Мартіну. Варто зазначити, що під час пологів двійні, коли народжувалась Белла, пара втратила хлопчика.

Також у португальського футболіста є нащадки від попередніх союзів та сурогатної матері – сини Кріштіану-молодший, Матео та донька Єва. Всі п'ятеро дітей люблять Родрігес, як рідну матусю.

Джорджина Родрігес Гарячі новини Новини