"Любов під прикриттям": екс-зірки АПЛ знялися в шоу – змушені брехати, аби спокусити дівчат

Ольга Котів7 квітня, 15:40
"Любов під прикриттям": екс-зірки АПЛ знялися в шоу – змушені брехати, аби спокусити дівчат

Колишні зірки АПЛ шукають кохання на реаліті-шоу - Peacock

00 хв

Екс-зірки Тоттенхема та Ліверпуля обманюють про своє минуле в пошуках кохання на реаліті-шоу. Вони вигадують кумедні фальшиві професії, щоб приховати свою кар'єру футболістів.

Джерело: The Sun

Раян Бабель і Джеймі О'Хара – одні з колишніх футболістів АПЛ. Прем'єра програми з ними під назвою "Кохання під прикриттям" відбудеться 9 травня на стрімінговому сервісі Peacock.

Молодий захисник Динамо завів стрімкий роман – палка брюнетка не залишає шансів встояти

У шоу п'ятеро нинішніх і колишніх футболістів приховуватимуть свою професію від самотніх жінок у пошуках кохання в Голлівуді. Серед найбільш впізнаваних імен, які з'являться в програмі:

  • колишній півзахисник Тоттенхема і Вулверхемптона 37-річний О'Хара,
  • колишній вінгер Ліверпуля 37-річний Бабель,
  • 25-річний захисник Чарльтона Ллойд Джонс, який пройшов через академію Ліверпуля,
  • дует мексиканців, 34-річний Марко Фабіан та 30-річний Себастьян Фассі.
undefined

Фабіан раніше грав за франкфуртський Айнтрахт, а Фассі, якого, схоже, втягнули у "любовний трикутник", зараз виступає за іспанський клуб третього дивізіону Сан-Фернандо.

Реклама

Колишній гравець збірної Англії U-21 О'Хара – не новачок у реаліті-шоу. Раніше йому заплатили 300 тисяч фунтів за участь у "Великому браті" у 2017 році.

undefined

У нещодавно опублікованому трейлері він розповів одній жінці, що є продавцем реклами, а також досить невдало пожартував про те, що концепція програми – "Ліонель Мессі".

Проте, попри свій досвід роботи з камерою, він не зміг впоратися зі зйомками на одному з етапів та втік зі знімального майданчика.

undefined

Наприкінці відео він сказав: "Я питаю себе, навіщо я взагалі сюди прийшов".

Потім О'Хара пройшов повз знімальну групу і зник з кадру.

"Мені пропонували 300 тисяч фунтів за участь у "Великому браті", але це коштувало мені роботи в клубі Чемпіоншипу", – розповідає О'Хара

37-річний Бабель ще не вийшов на пенсію, але вже не має клубу. Екс-гравець збірної Нідерландів прикидався будівельником, коли його запитали про рід занять.

undefined

Проте у трейлері він відійшов на другий план, оскільки більшість розмов вели О'Хара та колишній вихованець академії Ліверпуля 28-річний Джонс.

У короткій сцені Джонс поцілував одну з дівчат і сказав: "Ви хочете, щоб я збрехав і сказав, що закоханий?"

undefined

Саме О'Хара, безсумнівно, займає центральне місце в рекламному кліпі. За кадром хтось запитує: "Де він, чорт забирай?" Джеймі після цього говорить одній із жінок: "Я хочу, щоб ти приїхала до Лондона. Можна привезти туди хоч 200 дівчат, а я все одно хочу тільки тебе".

Наприкінці програми п'ятеро чоловіків мають розповісти жінкам, кого вони обрали та чим насправді займаються.

Гарячі новини Новини