Символ кохання: ніжний жест дружини Луніна викликає захоплення

Дарія Бутилкіна7 квітня, 14:40
Символ кохання: ніжний жест дружини Луніна викликає захоплення

Анастасія Луніна - Instagram

00 хв

Анастасія Луніна, дружина воротаря Реала та збірної України Андрія Луніна в stories тішить прихильників зворушливим проявом свого кохання.

Джерело: Instagram

Гаряча красуня активна на своїй сторінці в Instagram, і часто влаштовує пікантні фотосесії в бікіні. Луніна пробувала себе у моделінгу, дизайні, а зараз активно веде соціальні мережі.

Своїми постами брюнетка заробила в соцмережі величезну популярність. У Анастасії майже 100 тисяч прихильників у Інстаграм.

Майже осідлала коня: любка партнера Миколенка левде прикрила свої груди – гаряча фотосесія

Нині мережу підкорило ніжне та виразне фото Анастасії, яке вона виклала у своєму Instagram stories. Проте, привернуло увагу не тільки гра світла та її природна краса, але й важлива деталь на чохлі її телефона - фотографія Андрія Луніна разом з Анастасією.

undefined

Цей вкрай ніжний жест, говорить про те, що вона його не лише підтримує, але і безмежно любить, носячи зображення поруч з собою кожен день.

Реклама

Нагадаємо, що Лунін зробив пропозицію Анастасії ще у 2019 році. У 2021 році парочка розписалася в посольстві України на території Іспанії. З травня 2023-го вони виховують сина.

Цього сезону Лунін провів 20 матчів за Реал, в яких пропустив 16 голів, 9 ігор зіграв "на нуль".

Гарячі новини Новини