Дівчина нової суперзірки Реала на 4 роки старша за нього – вже планують весілля, але сім'я проти

Ольга Котів7 квітня, 12:20
Дівчина нової суперзірки Реала на 4 роки старша за нього – вже планують весілля, але сім'я проти

Ендрік з коханою планує весілля - Інстаграм

00 хв

Футбольний світ пильно стежить за історією кохання Ендріка та Габріелі Міранди. Гравець, якого купив Реал, почав зустрічатися з моделлю наприкінці минулого року.

Джерело: Extra

Нападник почне грати за іспанську команду в липні. Тоді йому виповниться 18 років.

Мессі живе в США, як король: партнер Бекхема розкрив його шалені доходи

Ендрік і Габріелі планують незабаром одружитися. Зараз йому 17 років, а їй 21. Хоча красуня поки не говорить про майбутнє далеко від Бразилії, гравець вже сприймає як належне, що його дівчина поїде до Іспанії в липні, коли він приєднається до Реала.

Їхні стосунки стали проблемою для команди гравця в Бразилії та Європі. Хоча батьки Ендріка обожнюють свою невістку, їм порадили переконати сина бути спокійнішим.

Найбільше занепокоєння викликає те, що стосунки футболіста відволікатимуть його від "головного" – гри в одній з найсильніших команд світу. У Реалі навіть розглядають ідею, щоб хтось із близьких друзів жив з Ендріком в іспанській столиці протягом першого року його контракту, аби він міг адаптуватися і повністю зосередитися на футболі.

Реклама

"Це вже сталося з кількома бразильськими гравцями. Вони приїжджають в чужу країну зі своїми дівчатами або дружинами, і часто відносини проходять через проблеми адаптації, що відбивається на футбольному полі", – говорить одне з джерел.

Під час товариських матчів Бразилії проти Англії та Іспанії Габріелі була в Лондоні та Мадриді, уважно стежачи за коханим, який залишив свій слід у збірній. Вона навіть почала відвідувати церкву Лагоінья в іспанській столиці.

Через популярність Ендріка модель вже потрапляє в незручні ситуації в соціальних мережах. Є багато упереджених коментарів, які припускають, що Габріелі зустрічається з гравцем лише через його багатомільйонну футбольну кар'єру:

  • "Розумніші за тебе тільки ви двоє"
  • "Як це – піти на пенсію у 21 рік"
  • "Давай вдамо, що ніхто не знає, чому вона тебе кохає, так?"

Гарячі новини Новини