На межі одруження: Морозюк дає надію шанувальникам – знову дивує

Дарія Бутилкіна7 квітня, 12:40
00 хв

Відома колишня дружина екс-гравця Динамо, розповіла за яких умов одружиться та що заважає піти на відоме реаліті-шоу.

Джерело: Instagram

Екстравагантна білявка на ім'я Ірина Морозюк має близько 20 тисяч поціновувачів в соціальній мережі Instagram. Красуня полюбляє пікантні світлини й часто тішить ними своїх фанатів.

Мессі живе в США, як король: партнер Бекхема розкрив його шалені доходи

Морозюк дала можливість своїм фоловерам поставити їй запитання в Instagram stories. Не дивно, що практично всі мають провокативний підтекст.

Один з підписників жартівливо запитав в Ірини, коли та з ним одружиться. Морозюк не розгубилась й кумедно відповіла, що "одружиться", коли той заробить їй на шапку.

undefined

Наступне питання стосувалось українського реаліті-шоу "Холостячка". Дівчину запитали, коли вона візьме участь в шоу. Відповідь Морозюк була чітка та коротка, полягала вона в тому, що Ірині поки не пропонують стати новою "серцеїдкою".

Реклама
undefined

Варто додати, Ірина завжди оточена чоловічою увагою і нудьгувати їй не доводиться.

До слова, білявка займається проведенням фітнес-марафонів та допомагає людям набрати форму. І, звичайно ж, Морозюк показує це на власному досвіді, рекламуючи своє тіло.

Нагадаємо, Ірина та Микола Морозюк розлучилися у травні 2020-го після восьми років шлюбу. За час спільного життя у пари народилися двоє дітей: син Ілля та донька Марія.

Гарячі новини Новини Ірина Морозюк