Шакіра зв'язалася з хлопцем, молодшим на 16 років: друзі кажуть, що він її використовує

Ольга Котів6 квітня, 15:00
Шакіра зв'язалася з хлопцем, молодшим на 16 років: друзі кажуть, що він її використовує

Шакіра знайшла нове кохання - Інстаграм

00 хв

Після розлучення Жерара Піке та Шакіри минуло майже 2 роки. Колумбійська співачка часто розповідає про колишнього гравця Барселони, якого звинувачувала в розпаді сім'ї, проте виявилося, що вона теж не хоче залишатися на самоті.

Джерело: Sport Sport

Як повідомляють іспанські ЗМІ, співачка зійшлася з хлопцем, молодшим на 16 років.

Гаряча подружка зірки Формули-1 запалює у квітковому бікіні: красуня змушує серця битися частіше

Про розлучення Шакіри та Піке стало відомо у 2022 році. За всіма подробицями скандального розриву стежили мільйони користувачів Інтернету. В обох є величезна база шанувальників, які підтримали їх у важку хвилину і з нетерпінням чекали нової інформації.

Колумбійка важко перенесла зраду Піке з молодою студенткою Кларою Чіа Марті, яку в одній зі своїх пісень потім порівняла із менш престижною маркою годинників Casio.

"Я займалася музикою то тут, то там, але мені було дуже важко викладатися. Я не встигала через чоловіка. Тепер його в мене більше немає. Так, чоловік тягнув мене на дно. Тепер я вільна. Тепер я дійсно можу працювати", – сказала Шакіра в одному зі своїх недавніх інтерв'ю.

Реклама

Попри це, 47-річна красуня не має наміру продовжувати жити самотнім життям. За інформацією Marca, колумбійка почала зустрічатися з Люсьєном Лавісконтом. Це британський актор, найбільш відомий своєю роллю в серіалі Netflix "Емілі в Парижі".

Лавіконту 31 рік. Пара познайомилася на зйомках кліпу на пісню Punteria, яка увійшла до нового альбому Шакіри під назвою Las Mujeres Ya No Lloran. За сюжетом ролика Шакіра та Лавісконт мають інтимні стосунки.

Водночас Marca зазначає, що друзі Шакіри не прихильно ставляться до її нового бойфренда. Вони вважають, що Люсьєн Лавісконт, молодший за неї на 16 років, хоче використати співачку для ще більшої популярності.

Раніше ЗМІ повідомляли, що колумбійська поп-діва зустрічалася з іншими зірками, наприклад Льюїсом Гамільтоном або Томом Крузом. Деяких з них вважали її новими партнерами, але, цілком ймовірно, що це були просто дружні зустрічі.

Гарячі новини Новини