Андрій Шевченко з дружиною привітали наймолодшого сина – багатодітні батьки сяють від любові

Ольга Котів6 квітня, 13:40
Андрій Шевченко з дружиною привітали наймолодшого сина – багатодітні батьки сяють від любові

Андрій Шевченко з дружиною Крістен - Інстаграм легенди

00 хв

Легенда українського футболу сьогодні відзначає перший ювілей свого сина Райдера. Крістен Пазік та Андрій Шевченко синхронно привітали хлопця.

"Двозначні цифри для нашого наймолодшого. З 10-річчям, Райдере", – написала у своєму Інстаграмі американська модель. Дружина легендарного екс-нападника київського Динамо, Мілана, лондонського Челсі та збірної України додала кілька дуже світлих спільних фото.

"У Крістіана немає перекладача": тренер збірної України U19 розбив чутки про Шевченка-молодшого

Турботливий татко додав милі привітання та селфі з малечею і від себе: "Вітаємо з 10-річчям нашого чудового Райдера! Ми тебе любимо".

Шевченко показав, як активно проводить час із Райдером. Зокрема, вони разом позують на водному скутері та у машині для гольфу, яким обожнює займатися глава УАФ.

У Шевченка та Пазік справжня багатодітна родина. Зіркове подружжя, крім Райдера, виховує ще трьох синів: 18-річного Джордана, 17-річного Крістіана та 11-річного Але.

Реклама

Один із них пішов стопами батька. Крістіан Шевченко грає за англійський Уотфорд і навіть встиг дебютувати за юнацьку збірну України. Натомість Джордан Шевченко почав вивчати українську мову після початку повномасштабного вторгнення.

Гарячі новини Новини Андрій Шевченко