"Всратий віник": від покупки прикрас до панічної атаки – дружина Степаненка відпочиває у Львові

Дарія Бутилкіна5 квітня, 21:40
"Всратий віник": від покупки прикрас до панічної атаки – дружина Степаненка відпочиває у Львові

Маргарита Степанеко - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Маргарита Степаненко, дружина українського футболіста та гравця донецького Шахтаря Тараса Степаненка, показала будні у Львові.

Джерело: Instagram

Улюблениця футболіста збірної України Маргарита Степаненко поширила в Інстаграм-сторіз серію моментів, як вона проводить час у Львові.

Весіннє загострення: екс-любка Кравця кардинально змінює імідж – чи зацінять фанати

Вже тиждень родина Степаненків проводить сімейний відпочинок у Львові. Тому, тільки в останній день Маргарита змогла виділити час для себе.

Спочатку брюнетка була на шопінгу, купувала собі одяг та прикраси, радувала себе, як тільки могла.

Вона зазначила, що купила підвіску з кулоном у вигляді тризубця, що підкреслює її патріотизм та відданість.

Коли Маргарита насолоджувалась чарівним моментом відпочинку наодинці та смакувала ігристе, розпочалась повітряна тривога, що дуже налякало дівчину. Підірвавшись з місця, вона побігла до машини.

Реклама

До речі, кохана Степаненка проявляє неабияку активність на своїй особистій сторінці в Інстаграм. Брюнетка своїми дописами, які пов'язані з кулінарією та її чоловіком, сім'єю та відпочинком зібрала понад 40 тисяч користувачів Інстаграм.

До слова, 34-річний футболіст та його обраниця одружилися у 2013 році. Зараз пара виховує трьох синів: Ярослава, Мирона та Святослава. Як зазначила Маргарита, дітей більше подружжя не планує. Зазначимо, сім'я футболіста на початку війни переїхала до Іспанії.

Гарячі новини Новини