Сексуальна дівчина конкурента Зінченка зваблює майстерним виконанням тверка – дуже гаряче

Дарія Бутилкіна5 квітня, 17:00
00 хв

Клаудія, кохана польського футболіста, захисника лондонського Арсеналу та збірної Польщі Якуба Ківера, знову гіпнотизує своїми сідницями.

Джерело: Instagram

Клаудія – професійна танцівниця. Хтось заробляє розумом, а хтось дупцею. У випадку Клаудії другий варіант. Вона танцює в стилі тверкінг – це танець, що складається з активних рухів сідницями та стегнами.

Неймовірна улюблениця гравця Шахтаря показала "залізного коня" та ангельські риси обличчя

В Instagram білявка має 80 тисяч підписників. На сторінці вона публікує фото і відео своїх відвертих танців, а також дає поради танцюристам-початківцям. Від подібних постів шанувальники завжди в захваті.

Нещодавно красуня знову виклала палке відео, де спокусливо та харизматично танцює. Від різких та еластичних рухів відірвати погляд неможливо.

Клаудія – приклад жіночності, сексуальності та грації. А її гнучкості позаздрить кожна.

Реклама

2017 року дівчину визнали королевою тверка на конкурсі Queen of Germany Twerk Competition, а 2018-го вона вийшла до півфіналу чемпіонату Європи. Ще вона має власний бренд спеціалізованого одягу для танцюристів.

Нагадаємо, в червні 2023 року Якуб та Клаудія одружились. Дівчина старша за футболіста на 8 років, однак ця різниця зовсім не відчувається, адже пара виглядає гармонійно.

Гарячі новини Новини