Гаряча поліцейська збудила вболівальників просто на стадіоні: "Одягніть на мене наручники"

Ольга Котів5 квітня, 13:00
Гаряча поліцейська збудила вболівальників просто на стадіоні: "Одягніть на мене наручники"

Поліцейська зачаровує красою - Інстаграм

00 хв

Алекса Нарваес – поліцейська, яка часто працює на футбольних матчах у Колумбії. Вона постійно привертає увагу вболівальників, які вражені її красою.

Джерело: О2

Правоохоронниця має вже понад 2 мільйони підписників в Інстаграмі. Алекса Нарваес вважається однією з найкрасивіших жінок-поліцейських у світі.

Магучіх зізналась, що хотіла кинути легку атлетику: "У мене був такий період"

Вона регулярно працює на матчах колумбійської команди Америка де Калі. Нещодавно Алекса потрапила в заголовки газет, коли святкувала забитий гол у формі.

Красуня не приховує, що є прихильницею цієї команди. Звідси і її радість після голів Америка де Калі. Окрім того, що Алекса є вболівальницею та офіцером поліції, вона також процвітає в бізнесі. Дівчина є засновницею бренду косметики для волосся.

"Це місце, де я працюю, святкую і з кожним днем все більше і більше люблю те, що роблю. Я вболівальниця, і саме так я реагую на перемогу команди з мого міста", – підкреслила Нарваес.

Реклама

Поліцейська часто публікує в соціальних мережах відео, на яких вона працює охоронцем на стадіонах, одягнена в чорну уніформу, яка явно подобається вболівальникам.

У профілі Нарваес в Інстаграмі не бракує сміливих фотографій. Вона любить займатися в спортзалі та піклуватися про своє тіло.

Під її публікаціями є багато схвальних коментарів, зокрема: "Я хочу, щоб мене заарештували, одягніть на мене наручники", "Красива", "Заради тебе варто страждати".

Гарячі новини Новини