"Ох і горить": Бех-Романчук, через пекельну працю, йде до своєї мети – заслуговує оплесків

Дарія Бутилкіна2 квітня, 14:20
"Ох і горить": Бех-Романчук, через пекельну працю, йде до своєї мети – заслуговує оплесків

Марина Бех-Романчук - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Українська зірка легкої атлетики Марина Бех-Романчук провела тренування в спортивному залі, про що і виклала відео соціальних мережах.

Джерело: Instagram

Завдяки своїй активності в Instagram сильна не тільки духом, а й тілом Марина зібрала 500 тисяч підписників. Зазвичай стрічка дівчини наповнена публікаціями зі змагань та тренувань. Але інколи вона тішить фанатів милими та ніжними світлинами зі своїм чоловіком.

Хизується мухоморами: зваблива пасія партнера Мудрика продовжує спокушати – це треба бачити

Марина через всілякі труднощі підтримує свою приголомшливу спортивну фігуру. Українська легкоатлетка поділилась зі своїми шанувальниками новим відео. На кадрах видно, як після інтенсивних навантажень її ноги набрякли, відображаючи високий рівень фізичного напруження.

Це доводить якою важкою, але водночас важливою є підготовка до великих спортивних досягнень.


Додамо, що Марина Бех-Романчук чемпіонка Європи 2021 року зі стрибків у довжину в приміщеннях, срібна призерка чемпіонату світу 2019-го і чемпіонату Європи 2018 року.

Реклама

На чемпіонаті Європи з легкої атлетики 2022 року Бех-Романчук виборола золоту медаль на змаганнях у потрійному стрибку.

Спортсменка досягає успіху не лише в спорті, а й в особистому житті. Марина одружилася у вересні 2018 року з Михайлом Романчуком – срібним і бронзовим призером Олімпійських ігор у Токіо.

Гарячі новини Новини