Пасхальний заєць: зірка боксерських шоу оголила свої "святкові" груди – гаряче

Пасхальний заєць: зірка боксерських шоу оголила свої "святкові" груди – гаряче

Аполлонія Ллевеллін - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Відома ring-girl і католичка Аполлонія Левеллін виклала нову пікантну фотографію в соціальних мережах. Великдень буває і таким.

Джерело: Instagram

Аполлонія Ллевеллін активно веде свій Instagram. Її сторінка повна контенту для дорослих. Вона вже довгий час ходить по лезу ножа, але дивом уникає бану від соціальної мережі. Загалом увага до дівчини прикута чимала – майже 600 тисяч прихильників.

І знову в обіймах іншого: кохана оборонця Динамо полюбляє чоловічу увагу – їх підловили

Ефектна красуня регулярно поширює результати своїх відвертих фотосесій в мережі. Традиційно змінюються лише локації та образи, але ніяк не характер її світлин.

Цього разу білявка на ім'я Ллевеллін виклала нове фото, на якому позує у прозорій білизні білого кольору та з іграшковими вухами на голові. Помітно, що її тіло сяє. Схоже, англійка додатково змастила апетитні форми олійкою з шимером.

Реклама

З Великоднем! – написала вона.

Власне гаряча білявка працює ring-girl, тобто сповіщає про початок наступного раунду, виходячи у ринг з відповідною табличкою.

Нагадаємо, що Левеллін має свій акаунт на Only Fans – сайті, де за платну підписку можна отримати доступ до еротичного контенту.

Гарячі новини Новини