Великодній кролик та епатажний Playboy – дружина Бекхема здивувала інтимними фото

Дарія Бутилкіна31 березня, 17:03
00 хв

Успішна дизайнерка та ікона стилю Вікторія Бекхем вітає підписників з Великоднем. Епатажні фото підкреслюють витончену фігуру брюнетки.

Джерело: Instagram

Сьогодні католики святкують Великдень, тому в розпал святкового настрою Вікторія опублікувала у своєму Instagram водночас милі та пікантні фотографії, супроводжуючи їх ніжними побажаннями своїм підписникам.

"Цьом": Бех-Романчук подарувала поцілунок – хто цей незнайомець

На першому фото нового допису своєї сторінки красуня спокусливо позує в синьому комбінезоні, який підкреслює спортивну фігуру. Головним атрибутом виявилась маска кролика, яку Вікторія тримає руками, прикриваючи нею своє обличчя.

На другому фото ікона стилю позує в напівпрозорій спідниці, чорному бюстгальтері та піджаку. Головним атрибутом цього образу виявились латексні вушка кролика, що є фірмовою ознакою на логотипі Playboy.

Привітання Вікторії Бекхем викликало хвилю позитивних реакцій у соціальних мережах, де шанувальники висловлювали свою вдячність за теплі слова та веселий святковий настрій, який вона поширила. За лічені години допис отримав понад 130 тисяч вподобайок.

Реклама

Зараз Вікторія Бекхем є успішною дизайнеркою. В індустрії моди вона почувається, як риба у воді: випускає колекції одягу та аксесуарів, запустила свою парфумерну лінію Intimately Beckham. Спільно з чоловіком Девідом Бекхемом просуває лінію одягу і парфум dVb, які є частиною Beckham Brand Ltd.

Вікторія Бекхем Гарячі новини Новини