Розкішне шале Хабі Алонсо вимагають знести – легенда ризикує втратити маєток

Ольга Котів27 січня, 16:30
Розкішне шале Хабі Алонсо вимагають знести – легенда ризикує втратити маєток

Шале Хабі Алонсо визнали незаконним - Haritzalde

00 хв

Екологічна група Haritzalde підтвердила, що судовий позов, який вони подали півтора року тому проти головного тренера леверкузенського Баєра, був вирішений на їхню користь. Віллу Хабі Алонсо наказали знести.

Джерело: tikitakas

Лише 3 місяці тому Верховний суд виправдав Хабі Алонсо за звинуваченням у податковому шахрайстві. І ось тепер тренер зіткнувся з вироком, який в прямому і переносному сенсі стукає в його двері.

Салах зізнався у залежності – ніхто не вірить, що він робить це щодня

Суд визнав незаконним розкішне шале Хабі Алонсо, збудоване в районі Тхалін на горі Ігельдо. Варто зауважити, що маєток тренер побудував на своїй малій батьківщині – у Сан-Себастьяні.

Екологічна група Haritzalde півтора року тому звернулася до міської ради з проханням знести будиночок. Крім того, разом з двома іншими групами вона вимагала:

  • скасування ліцензій,
  • анулювання дозволів,
  • "повної реституції території".
undefined

Як повідомили в Haritzalde, результат був "сприятливим". За їхніми словами, шале Алонсо є незаконним, адже "не має нічого спільного з реконструкцією первісної сільської хати" і "жодним чином не відповідає зобов'язанням щодо збереження сільської типології".

Для тренера леверкузенського Байєра можуть бути ще гірші наслідки. Асоціація стверджує, що будівля має бути знесена, оскільки вона не має ліцензії. Тож, цілком ймовірно, Хабі Алонсо доведеться втратити вартісну домівку.

Що новенького Новини