Наймиліший секрет перемоги Роналду: доньки Кріштіану – ще ті футболістки, а кохану заціловують інші

Дарія Бутилкіна31 березня, 10:50
00 хв

Джорджина Родрігес, дівчина зіркового португальця, любить хизуватися деталями зі свого розкішного життя в соціальних мережах. Але цього разу красуня показує сімейну ідилію та підтримку.

Джерело: Instagram

Кохана зіркового португальця доволі активна у своєму Instagram. Вона може тішитися, адже має велику армію підписників, що налічує 58 мільйонів фоловерів.

Майже голяка: зірка UFC катається на яхті – спокушає кожного

Не лише модельними зйомками і багатим життям єдиним. Гаряча брюнетка виклала милі світлини з переможного матчу чемпіонату Саудівської Аравії, де Роналду оформив хет-трик за Аль-Наср.

На трибуні, обіймаючи і цілуючи один одного, сиділи поруч кохана та діти Роналду, які гучно вболівали за нього.

Сам Кріштіану після забитого м'яча звернувся до них широкою посмішкою – він дуже радіє від присутності рідних поруч.

Зворушлива сцена, де доньки футболіста грають у м'яча, знову підкреслила значення сімейної підтримки для спортсменів та стала джерелом натхнення для мільйонів фанатів Роналду по всьому світу.

Реклама

До слова, Роналду та іспанська модель, з якою він познайомився в магазині Gucci, виховують двох спільних дітей – Беллу Есмеральду та Алану Мартіну. Варто зазначити, що під час пологів двійні, коли народжувалась Белла, пара втратила хлопчика.

Також у португальського футболіста є нащадки від попередніх союзів та сурогатної матері – сини Кріштіану-молодший, Матео та донька Єва. Всі п'ятеро дітей люблять Родрігес, як рідну матусю.

Нагадаємо, відколи капітан збірної Португалії перейшов до клубу Аль-Наср, зіркова родина перебралася жити до Саудівської Аравії.

Гарячі новини Новини