Може собі дозволити: Джорджина спокушає апетитними формами в мережі – обережно, гаряче

00 хв

Джорджина Родрігес, іспанська модель і дружина португальського форварда Кріштіану Роналду, виклала нову світлину у соціальних мережах.

Джерело: Instagram

30-річна модель, інфлюенсер та кохана футболіста Кріштіану Роналду справді багатогранна. Джорджина активно веде свій Instagram, у якому активно ділиться усім, що відбувається в її житті, а також родині відомого спортсмена загалом. Її аудиторія в мережі налічує понад 58 мільйонів передплатників.

Інтимні фото: дівчина екс-оборонця Шахтаря показала на камеру абсолютно все – ідеальне тіло

Цього раз іспанська модель виклала фото у спортивному одязі, яке зробила перед дзеркалом у ліфті. На Джорджині сірі легінси, майка, джинсовий жакет та різні аксесуари.

undefined

До слова, Роналду та ефектна брюнетка, з якою він познайомився в магазині Gucci, виховують двох спільних дітей – Беллу Есмеральду та Алану Мартіну. Варто зазначити, що під час пологів двійні, коли народжувалась Белла, пара втратила хлопчика.

Реклама

Також у португальського футболіста є нащадки від попередніх союзів та сурогатної матері – сини Кріштіану-молодший, Матео та донька Єва. Всі п'ятеро дітей люблять Родрігес, як рідну матусю.

Гарячі новини Новини Джорджина Родрігес Кріштіану Роналду