"Якщо ти зрадиш, коханий": Ікарді заплатить Ванді Нарі мільйони доларів

Ольга Котів27 січня, 15:10
"Якщо ти зрадиш, коханий": Ікарді заплатить Ванді Нарі мільйони доларів

Ванда Нара - Інстаграм

00 хв

Нападник Галатасарая змушений був підписати незвичний контракт. Мауро Ікарді пішов на відчайдушний крок, аби зберегти свій шлюб.

Джерело: AS

Ванда Нара – впливова агентка та зірка соцмереж. Аргентинка вирішила вберегтися від зрадливої вдачі свого коханого. Аби захистити свій шлюб із нападником Галатасарая Мауро Ікарді, вигадала оригінальний метод.

В обіймах коханого: Ванда Нара показала відверті кадри з Ікарді

Їхня історія схожа на латиноамериканську теленовелу. Тож 37-річна інфлюенсерка та знаменитість готова на будь-які кроки, щоб приборкати невірність коханого.

За словами добре поінформованого журналіста Хорхе Ланати, авторитетного джерела в аргентинських ЗМІ, Ванда Нара змусила 30-річного Ікарді підписати своєрідний контракт на кілька мільйонів доларів.

undefined

Цей договір, підписаний невдовзі після десятирічного ювілею пари, передбачає значні фінансові штрафи для Мауро в разі майбутніх актів невірності.

Реклама

Повідомляють, що зрада футболіста з актрисою Чайною Суарес стала важким ударом для моделі. Саме тому Ванда Нара вдалося до таких силових дій, щоб захистити свої стосунки з батьком двох доньок.

Скандали Новини