🔥"Приїхала Ірка Ашкеназі": Мілевський і потаємна донька одіозного бізнесмена, яка слухала Басту

Ольга Осідач29 березня, 23:07
"Приїхала Ірка Ашкеназі": Мілевський і потаємна донька одіозного бізнесмена, яка слухала Басту

Ірина Ашкеназі та Артем Мілевський / Instagram

00 хв

Поруч з екс-форвардом Динамо та збірної України завжди крутилися статусні красуні. YeSport розповідає про одну з них.

Світські тусовки і концерт Басти

Ірина Ашкеназі народилась 17 жовтня 1986 року. Дізнатись про неї щось більше досить складно. Вона далеко не з тих, хто виставляє своє життя напоказ перед іншими і, насправді, дуже ретельно фільтрує своїх підписників. Усі її соціальні мережі є приватними, а на платформі Instagram не назбирається навіть 500 фоловерів.

"Під обстрілами": Мілевський і Селезньов опинилися в гарячій точці – бронежилети та каска на місці

Ашкеназі активно відвідує світські заходи та цікавиться модою. Не так давно вона була поміченою серед київської еліти на презентації бренду Polo Ralph Lauren в Україні. Варто зазначити і те, що тривалий час дівчина була (а, може, й залишається) поціновувачкою російської попси. Зокрема відвідувала презентацію нової пісні російського реп-виконавця Басти, яка відбувалася у Києві.

Реклама

Мілевський і його "братан"

Впізнаваність серед спортивної аудиторії Ірина здобула, звісно ж, не завдяки переліченим вище фактам. Такою "зіркою" її нагородив колишній український футболіст білоруського походження Артем Мілевський. Ось, наприклад, нещодавно Міля потрапив у шестиденну кому. Згодом, пройшовши курс лікування від алкоголізму, він описав цей епізод свого життя.

"З другом дивився матч ЛЧ. Це був матч Реал – Уніон. Мені не було погано, але я розумів, що вже трошки час із цього виходити. І все відтягував. Приїхала наша спільна подруга Ірка Ашкеназі. І ми посперечалися, якщо Реал виграє, то я погоджуюся і їдемо прокапатися. Умовно, тільки прокапатися, на той момент мова йшла тільки про це.

0:0, 94-95-та хвилина, Беллінґем забиває, а Серьога казав, що якщо Реал виграє, то їдемо. Я кажу: "Добре, домовилися". Часу вже скільки, 23:45. Викликали лікарню, погрузилися туди і виїхали. Приїжджаємо, я: "Зараз прокапаюся і по домівках знову".

З клініки його тоді так і не відпустили. Ірина приходила провідувати Артема. ЗМІ писали і про їхній спільно проведений час. Міля часто ділився кадрами, де він за обідом чи вечерею – поруч із дівчиною. Судячи з ресторанів, які були відзначені на фото – вони полюбляють італійську кухню. Мілевського та Ашкеназі вже давно могли охрестити парою, але підписи екс-форварда в стилі "найкрасивіший братан" розвінчують деякі підозри.

Батька тягне на Росію

Якщо з цим усе більш-менш зрозуміло, то до батька Ірини є набагато більше запитань. Наприклад, 26 грудня 2022 року Леоніда Ашкеназі затримали на українському кордоні та виявили у його телефоні близько 200 контактів із Росії. Тодішній віце-президент київського Динамо стверджував, що це пов’язано виключно з його футбольними справами.

По гарячих слідах представники Динамо заявили сайту Tribuna, що Леонід Ашкеназі не працює в клубі з січня 2022 року. А на початку 2023-го Леонід влип у шалений скандал після розслідування журналістів "Української правди". Повідомлялось, що Ашкеназі перебував у іспанському курортному місті Марбелья, покинувши Україну завдяки довідці від Міністерства оборони, яка підтверджувала його кваліфікацію як… фахівця з літальних апаратів!

На той час Леоніду було 59 років, що відповідає віковим вимогам для військової служби. У Іспанії він зустрічався з різними бізнесменами, зокрема й російськими. Одним із висновків журналістського розслідування стало те, що Ашкеназі планує допомогти російському підприємцю Іллі Хайкіну з розширенням будівельного бізнесу в Україні.

Під завісу 2023-го медіа ошелешили ще й таким інсайдом: якщо Андрій Шевченко виграє на виборах президента УАФ, то запропонує Леоніду Ашкеназі посаду свого першого заступника. Негативна реакція суспільства дозволила Шеві вчасно уникнути репутаційних втрат.

Новий рівень Реброва: омріяний шлюб, сосиски на березі Дніпра і квартира за 11 мільйонів

Папараці Новини Публікації